Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Vybité zuby, 147 ľudí na polícii

BRATISLAVA - Účastníci hromadnej bitky, prívrženci bratislavského Slovana a trnavského Spartaka, majú opletačky. Niekoľkí prišli v nedeľu o zuby, piatich ošetrovali v nemocnici, dvaja tam ostali pre podozrenie z otrasu mozgu, desiatkam hrozí obvinenie.

"Na políciu predviedli 147 účastníkov hromadnej bitky," imformovala bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Miháliková. Sú podozriví z výtržníctva, ruvačky a ublíženia na zdraví. Jeden český fanúšik napadol policajta a hrozí mu obvinenie z útoku na verejného činiteľa. Dá sa očakávať, že viacerí Česi budú zo Slovenska vyhostení.

Bitka fanúšikov sa odohrala na ihrisku Základnej školy na Dudovej ulici v Petržalke. Zistili ju okoloidúci policajti, ktorí si spočiatku mysleli, že na školskom ihrisku je športové podujatie a išli sa naň pozrieť. Fanúšikovia boli totiž oblečení v rozdielnych tričkách. Mlátili sa päsťami, bejzbalovými palicami a reťazami.

Fanúšikovia druholigového Slovana a prvoligového Spartaka sa na nedeľu dohodli, že najskôr "pästne" vyriešia starý spor, a potom pôjdu na nedeľňajší futbalový zápas Inter - Trnava. Z každého tábora mala prísť stovka bitkárov. Na pomoc si zavolali aj českých bitkárov. Bitku rozohnali až privolaní kukláči so psami a s 30 policajnými hliadkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu