Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Policajt zbil mladíka, skončil s ťažkými zraneniami

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Jeden z banskobystrických policajtov mimo služby zbil v bare Patrika (22), ten skončil v nemocnici s ťažkými zraneniami.

Túto informáciu priniesla televízia Markíza v Televíznych novinách. Prípad vyšetruje inšpekcia, policajt sa totiž bráni, že ho mladík napadol. Strážca zákona mladíkovi zlomil nos a najmä sánku, ktorú má na dve časti a dnes ho museli operovať. So zadrôtovanými ústami bude mladík práceneschopný asi mesiac a pol.

Incident sa odohral v sobotu v noci, keď si Patrik s priateľkou a kamarátom hľadal miesto pri stole policajtov. Tí ich poslali preč, no keď sa Patrik vrátil, jeden z policajtov ho napadol, tvrdí mladík. "Zrazu, z ničoho nič. Prvou ranou mi asi zlomil nos, potom mi zlomil sánku," uviedol pre Markízu Patrik.

Jeho priateľka, ktorá má informácie len z druhej ruky, tvrdí, že ho policajt aj kopal. V bare boli podľa informácií televízie aj iní policajti, Patrikovi však ani jeden z nich nepomohol a útočník ušiel. Prípad je v rukách inšpekcie ministerstva vnútra.

"Policajt prišiel s vlastnou verziou tohto incidentu, preto musíme vykonať všetky potrebné vyšetrovacie úkony," uviedol pre Markízu hovorca rezortu Erik Tomáš. Policajt podľa Markízy tvrdí, že mladík napadol jeho. Fackám sa údajne policajt vyhol a mladíka dvakrát udrel do tváre. Podľa informácií televízie je policajt na nútenej dovolenke.

V zbore je krátko, je ešte len v skúšobnej dobe a už čelí trestnému oznámeniu. "Ak by sa potvrdili informácie z trestného oznámenia, spomínaný policajt by bol prepustený z policajného zboru," vyhlásil Tomáš.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu