Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

NAD VECOU Milujeme Kaliňáka – no a čo?

Protesty proti odvolaniu Kaliňáka
Protesty proti odvolaniu Kaliňáka (Zdroj: SITA)

O tom, že odvolávanie ministra vnútra v parlamente neostane ďalšou zbytočnou upotenou aktivitou opozície trpiacej akútnym nedostatkom politickej kreativity, sa postarali takzvané nezávislé policajné odbory. Od čias slávnych happeningov stareniek orodujúcich a hladujúcich Za tú našu slovenčinu! nezažil parlamentný vŕšok taký rákoš exótov vydávajúcich na obdiv vlastnú podlízavosť pod heslom Neberte nám ministra!

Volanie Nech žije Kaliňák! znelo z policajných hrdiel rovnako úprimne a odhodlane ako sa pred dvoma desiatkami rokov učili kričať Slúžim socialistickej vlasti! Demonštrujúci policajt sa s veľkou dávkou tolerancie dá akceptovať, ak žiada vyššiu penziu, dlhšiu dovolenku, alebo teplú stravu. Policajt demonštrujúci proti Palkovi, alebo za Kaliňáka je trápny a robí svojmu šéfovi mizernú reklamu.

Historik by v prejavoch policajnej vďačnosti poľahky objavil inšpiráciu v starom Ríme, kde si otroci na znak oddanosti kládli pánovu nohu na svoju hlavu Je jasné, že ak by sa nabudúce opozícia nebodaj rozhodla odvolať Fica, policajné odbory budú opäť na mieste činu. by Mimochodom, opozícia nemusí strácať nádej a robiť si starosti so spolitizovaním apolitických policajtov - ak by vyhrali voľby to isté stádo otrokov, či už v oranžových vestičkách alebo rovno v uniformách, si bude klásť na hlavy nohy nových pánov.

Zdroj: Topky.sk, ce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu