Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Auto skončilo na streche, vodička vyliezala oknom!

Havarované auto Zobraziť galériu (9)
Havarované auto

BANSKÁ BYSTRICA - O veľkom šťastí môže hovoriť 28-ročná vodička osobného auta z Dolného Kubína. Hoci sa na svojej Škode Octavia prevátila na strechu a celé auto zdemolovala, neutrpela žiadne vážne zranenia.

Dopravná nehoda sa stala na začiatku Banskej Bystrice v smere od horského priechodu Donovaly. Vodička Octavie jazdila v pravom jazdnom pruhu, vľavo vedľa nej išla bordová dodávka. Jej vodič sa zrazu rozhodol odbočiť na vedľajšiu cestu a chcel sa preradiť do pravého pruhu. V spätnom zrkadle však pravdepodobne pre takzvaný „mŕtvy bod“ nezbadal druhé auto a nedal mu prednosť. Vodička Octavie sa chcela vyhnúť zrážke a prudko strhla volant. Jej auto sa následne prevrátilo a skončilo na streche. „Mala šťastie, že bola pripútaná. Utrpela len menšie zranenie na lakti a cez rozbité okno vyliezla sama von,“ skonštatovali hasiči.

Lekári zo záchrannej služby ju namieste ošetrili a pre istotu ju odviezli na rontgen do banskobystrickej nemocnice. Jeden pruh rýchlostnej cesty bol takmer pol hodinu neprejazdný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu