Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Ďalšie dve nehody na priecestí: Vodiči išli na červenú!

Takto skončilo BMW po zrážke s vlakom Zobraziť galériu (3)
Takto skončilo BMW po zrážke s vlakom

PREŠOV – Iba niekoľko dní po tragédii v Polomke sa odohrali na železničných priecestiach ďalšie dve nehody. Šokujúce je však zistenie, že v oboch prípadoch vodiči vošli na priecestie napriek výstražným červeným svetlám a revu húkačky. Zrážke s vlakom sa už nevyhli.

K prvej nehode došlo na priecestí medzi obcami Kochanovce a Udavské (okr. Humenné) včera popoludní. Vodička (26) z Humenného vošla so Škodou 105 na priecestie, nerešpektovala však signalizačné zariadenie, čo sa jej vzápätí vypomstilo. Zľava ju nabral nákladný vlak. Pri dievčine stál zrejme anjel, nestalo sa jej vôbec nič. Prišla len o vodičák.

Ďalšia nehoda s podobným scenárom sa odohrala dnes ráno na železničnom priecestí v Snine. Mladík (26) v BMW 535 taktiež nerešpektoval signalizačné zariadenie. Dokonca obišiel autobus, ktorý stál pred ním, a vošiel na priecestie. Vtedy ho nabral osobný vlak. Tiež môže hovoriť o šťastí, keďže vlak zachytil len zadnú časť auta. Mladíkovi sa nič nestalo, došiel len o vodičák, ako slečna pred ním. Alkohol u rušňovodičov ani vodičov polícia nezistila, informoval Daniel Džobanik z prešovskej polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu