Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Traja ľudia zomreli pri dopravnej nehode pri Plešivci

ROŽŇAVA - Traja mŕtvi a jeden zranený je bilancia tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes dopoludnia pri Plešivci v okrese Rožňava.

Na mieste približne o pol deviatej zasahovali rožňavskí hasiči, ktorým pomohli vyslobodzovacím vozidlom košickí kolegovia.

Ako spresnil operačný dôstojník OR HaZZ v Rožňave Zoltán Arvay, do kolízie s návesom Iveco sa dostala Škoda 120, v ktorej boli štyria ľudia. Škodovka na mokrej vozovke dostala pravdepodobne šmyk a po skrížení na ceste sa vkliesnila pod náves.

Krajská policajná hovorkyňa k nehode uviedla, že nákladné vozidlo Iveco s prívesom riadil 44-ročný Ladislav K. z Prešova. Z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde narazil do osobného motorového vozidla zn. Škoda 120, ktoré viedol 47-ročný Zoltán B. z Rožňavy. Škodovka zostala po zrážke zakliesnená pod kolesami zadnej nápravy návesu.

Pri nehode na mieste zomrel vodič škodovky a jeho dvaja spolujazdci – 68-ročný Štefan B. a 60-ročná Mária B. Tretiu spolujazdkyňa zo škodovky 41-ročnú Danu B. previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.

U vodiča kamióna požitie alkoholu zistili. Táto skutočnosť bude u vodiča škodovky známa až po pitve.

Na kamióne vznikla škoda 100.000 Sk (3319 eur), na škodovke 15.000 Sk (497 eur).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu