Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrôza na slovenských koľajniciach! Za tri dni vlak zrazil už štvrtú osobu

(Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

BRATISLAVA - Slovenské koľajnice posledné dva dni strašia svojou hrozivou bilanciou. V priebehu ani nie 72 hodín totiž vlak zrazil až 4 osoby, ktoré sa neoprávnene pohybovali na koľajisku.

K prvej nehode došlo ešte vo štvrtok večer okolo 19:00 hodiny. Vlak smerujúci na trase Kostoľany n. Hornádom - Kysak zrazil osobu, ktorá sa neoprávnene pohybovala na koľajisku. K ďalšej nehode došlo len o pár minút na to, a to na trase Bratislava Vajnory - Bratislava hl. st.. Informáciu potvrdila aj Železničná spoločnosť Slovensko. "Os 6114 zrazil osobu neoprávnene sa pohybujúcu v koľajisku," poznamenali.

archívne video

Hasiči a polícia odpratávajú auto po nehode v bratislavskom Ružinove (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Ďalšia nehoda sa stala v piatok 30.3. 2024 krátko pred 13:00 hodinou. Tentokrát mal vlak zraziť osobu neoprávnene sa pohybujú po koľajisku na trase Bartošova Lehôtka - Kremnica. Žena mala ležať na koľajisku a rušňovodič už zrážke nedokázal zabrániť. Ženu s úrazom hlavy a s podozrením na poranenie driekovej časti chrbtice previezli na urgentný príjem do nemocnice v Banskej Bystrici. K poslednej nehode došlo včera približne o 19 hodine. Vlak zrazil osobu pohybujúcu sa po koľajisku na trase Martin-Vrútky.

Ľudia sú z tejto bilancie zhrození. "Tak na tohtomesačnú štatistiku sa naozaj neteším," poznamenal Tomáš. Zhrozená je aj Viera, "Denno denne. Včera 2 osoby, dnes znovu.Veď aj pre toho rušňovodiča je to trauma po celý život. Viem čo píšem. Môjmu manželovi tak pod vlak vošli 4 osoby a nemohol nič urobiť pre nich .Potom len na výsluch a nervy," poznamenala na sociálnej sieti.

Viac o téme: NehodaVlak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu