Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nové správy v prípade nehody pri Trnave: Matka zomrela v nemocnici! Mesačné bábätko zachránili

Vážna dopravná nehoda pri Trnave Zobraziť galériu (2)
Vážna dopravná nehoda pri Trnave (Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Záchranné zložky vrátane záchranárskeho vrtuľníka museli zasahovať v utorok krátko pred obedom na ceste medzi Trnavou a obcou Ružindol. Čelne sa tam zrazili dve autá, následkom čoho utrpel 30-ročný vodič vážne zranenia. V druhom aute sedela žena, jej spolujazdkyňa a malé dieťa, ktorých si do starostlivosti prevzali pozemní záchranári.

Aktualizované 17:30 Portál tvnoviny informuje, že 35-ročná žena zraneniam v nemocnici žiaľ podľahla. Jej mesačné dieťa je v stabilizovanom stave. Potvrdil to hovorca trnavskej nemocnice Matej Martovič.

"Podľa prvotných informácií sa mal 30 ročný vodič auta BMW, z doposiaľ nezistených príčin, čelne zraziť s oproti idúcim autom Nissan. Po náraze skončilo BMW mimo cestu prevrátené na bok,“ informuje trnavská polícia. Pri nehode mal mladý vodič utrpieť vážne zranenia, s ktorými ho museli letecky transportovať do nemocnice. Vodičku Nissanu, jej spolujazdkyňu a maličké dieťa si do starostlivosti prevzali pozemní záchranári.

Vážna dopravná nehoda pri Trnave
Zobraziť galériu (2)
Vážna dopravná nehoda pri Trnave  (Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj)

Policajti okolnosti, za ktorých k zrážke došlo, vyšetrujú. "Ani jeden z vodičov nebol schopný vykonať dychovú skúšku. To, či mohol byť niektorý z nich pod vplyvom alkoholu, budú preto zisťovať z odobratých vzoriek krvi,“ doplnila polícia.

Policajti museli cestu, z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov, úplne uzavrieť.

Viac o téme: TrnavaRužindolZáchranársky vrtuľník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu