Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pátracia akcia bola neúspešná: Nezvestného Milana stále nenašli

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

NITRIANSKE PRAVNO - Nezvestného 31-ročného Milana Skoka z Centra sociálnych služieb (CSS) Bôrik v Nitrianskom Pravne (okres Prievidza) počas stredajšej (13. 3.) pátracej akcie nenašli. Polícia naďalej prosí verejnosť o pomoc pri pátraní. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti.

Okrem policajtov a hasičov sa do hľadania nezvestného klienta CSS v stredu zapojilo aj 15 dobrovoľníkov zo Záchranného systému Slovensko a ďalšie osoby. "Spoločne prehľadali územie o rozlohe približne sedem štvorcových kilometrov. Osobu sa snažili vypátrať v členitom lesnom poraste, ktorý sa prelínal s trávnatým porastom, v katastrálnom území obcí Tužina, Chvojnica a Malinová so zameraním sa na lesný porast a povodia vodných tokov," priblížila polícia.

archívne video

Pátranie po dvojročnom chlapcovi, lokalizoval ho až dron s termovíziou (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Dobrovoľníci podľa nej prepátrali aj vstupy do lesných porastov, lesné cesty, povodia lesných tokov, krmelce, chaty a posedy. "Pátracia akcia sa skončila, bohužiaľ, s negatívnym výsledkom. Nemienime sa však vzdať a Milana Skoka budeme hľadať aj naďalej. Ak by ste mali akékoľvek informácie o pohybe alebo pobyte nezvestného, oznámte nám ich na čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR - Trenčiansky kraj," vyzvala verejnosť polícia.

Nezvestný Milan Skok z Nitrianskeho Pravna
Zobraziť galériu (2)
Nezvestný Milan Skok z Nitrianskeho Pravna  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Muža naposledy videli 7. marca dopoludnia, keď odišiel z CSS Bôrik. Nezvestný je vysoký 160 centimetrov, zavalitej postavy. Má tmavohnedé dlhšie vlasy a modré oči. Naposledy mal na sebe oblečené teplákové nohavice sivej farby, mikinu sivej farby a obuté čierne tenisky na suchý zips.

Viac o téme: PátranieNezvestnýPolícia Nitrianske PravnoMilan Skok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu