Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po 51-ročnom Andrejovi, nezvestný je od nedele: Nevideli ste ho?

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

LAZY POD MAKYTOU - Trenčianska krajská polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 51-ročnom Andrejovi Labantovi. Nezvestný je od nedele (3. 3.) rána. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

Aktualizované 6.3.2024 - Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne odvolalo pátranie po nezvestnom 51-ročnom Andrejovi Labantovi. Našli ho bez známok života. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková. Nezvestný bol od nedele (3. 3.) rána, kedy odišiel na neznáme miesto z chaty v obci Lazy pod Makytou v Púchovskom okrese.

Andreja Labanta naposledy videli v nedeľu

Andreja Labanta naposledy videli v nedeľu o 9.30 h, keď odišiel z chaty v obci Lazy pod Makytou, časť Tisové v Púchovskom okrese na neznáme miesto. Odvtedy o sebe nepodal žiadnu správu. Je vysoký 178 centimetrov, štíhlej postavy. Má krátke čierne vlasy a modré oči. Naposledy mal oblečenú hnedozelenú bundu, hnedé nohavice. Obuté mal hnedé turistické topánky.

archívne video

Aj na veci v garáži si treba dávať pozor, polícia pátra po zlodejoch (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe nezvestnej osoby je možné oznámiť na policajnej linke 158 alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti Polícia SR - Trenčiansky kraj," doplnila Krajčíková.

Trenčianska krajská polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 51-ročnom Andrejovi Labantovi.
Zobraziť galériu (2)
Trenčianska krajská polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 51-ročnom Andrejovi Labantovi.  (Zdroj: TASR/KR PZ v Trenčíne)

Viac o téme: PátranieNezvestnýPolícia Andrej L.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu