Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Štátna úradníčka vrazila vládnym autom do lampy! Z miesta nehody ju odviezla sanitka

Tajomníčka podpredsedu vlády Alena Sábelová narazila v Bratislave vládnym BMW do stĺpa verejného osvetlenia. Zobraziť galériu (8)
Tajomníčka podpredsedu vlády Alena Sábelová narazila v Bratislave vládnym BMW do stĺpa verejného osvetlenia. (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA – Len necelé tri týždne od nehody Andreja Danka mala nehodu aj štátna úradníčka. Tajomníčka podpredsedu vlády Alena Sábelová narazila v nedeľu podvečer v Bratislave vládnym BMW do stĺpa verejného osvetlenia.

archívne video

Andrej Danko mal dopravnú nehodu (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Informácie priniesol portál Startitup. Sábelová mala na luxusnom BMW radu 5 nabúrať do lampy v nedeľu podvečer na Balkánskej ulici v Rusovciach. Z miesta nehody ju s podozrením na poranenie hlavy odviezla záchranka.

Tajomníčka podpredsedu vlády Alena Sábelová narazila v Bratislave vládnym BMW do stĺpa verejného osvetlenia.
Zobraziť galériu (8)
Tajomníčka podpredsedu vlády Alena Sábelová narazila v Bratislave vládnym BMW do stĺpa verejného osvetlenia.  (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

K nehode sa vyjadrila aj hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby SR Petra Klimešová, ktorá zranenia potvrdila. „Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo na základe volania na tiesňovú linku 155 ambulancie RZP a RLP k dopravnej nehode v Rusovciach. Záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice na Antolskej 53-ročnú ženu s podozrením na vnútrolebkové poranenie,“ poznamenala.

Viac o téme: NehodaAlena Sábelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu