Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zúfalá rodina z Ukrajiny prosí o pomoc: Polícia pátra po ich synovi, nevideli ste ho?

Danylo Piatnytskyi Zobraziť galériu (5)
Danylo Piatnytskyi

BRATISLAVA – Zúfala matka z Ukrajiny žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 17-ročnom Danylovi, ktorý študuje na Univerzite Komenského v Bratislave. Chlapec je nezvestný od 22. decembra, rodinu má v Záporoží. Pátranie už zverejnila aj slovenská polícia.

17-ročný Danylo Piatnytskyi je 168 centimetrov vysoký a má približne 60 kíl. Má tmavohnedé vlasy a hnedozelené oči. Chlapca naposledy videli v centre pre deti a rodiny v Bernolákove ešte 22. decembra minulého roku. 

Študuje v prvom ročníku na Univerzite Komenského v Bratislave manažment a marketing.  Naposledy mal oblečené béžové šuštiakove kapsáče, bielu zimnú bundu a kožené topánky nezistenej farby.

Danylo Piatnytskyi
Zobraziť galériu (5)
Danylo Piatnytskyi  (Zdroj: minv.sk)

Zúfala rodina, ktorá je aktuálne v Záporoží na Ukrajine, sa chlapca už takmer tretí týždeň snaží nájsť prostredníctvom skupín na Facebooku. Ozývajú sa aj ich blízky, ktorí všetkých prosia o pomoc. "Akékoľvek informácie, ktoré máte, sú dôležité a možno zachránia niekomu život!!!" napísali na sociálnej sieti. Pátranie zverejnila aj polícia. Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na najbližší útvar polície alebo na tiesňovú linku 158.

Zúfalá rodina z Ukrajiny
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Danylo Piatnytskyi
Zobraziť galériu (5)
Danylo Piatnytskyi

Viac o téme: NezvestnýDanylo Piatnytskyi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu