Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia obvinila pár z podvodu a krádeže, z hotela i obchodu odišli bez platenia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

LUČENEC - Polícia v Lučenci obvinila z podvodu a krádeže 37-ročného muža a 22-ročnú ženu. Pár nezaplatil za pobyt a služby v hoteli v Haliči a v obchodnom dome v Lučenci dvojica ukradla tovar za viac ako 320 eur. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Obvinení si po vzájomnej dohode prostredníctvom rezervačného systému rezervovali izbu v hoteli v obci Halič. Počas ubytovania opakovane využívali rôzne služby, za ktoré mali zaplatiť. Z uvedeného hotela však odišli bez toho, aby za rezerváciu a poskytnuté služby riadne zaplatili," priblížila polícia s tým, že obvinení svojím konaním spôsobili hotelu škodu takmer 1200 eur.

archívne video

Ďalší brutálny prípad v Bratislave: V byte našli dve mŕtve telá (Zdroj: Topky/Maarty)

Dvojica sa tiež dopustila krádeže v obchodnom dome v Lučenci, kde cez pokladničnú zónu prešla s tovarom za vyše 320 eur bez platenia. "Obidvaja obvinení sa skutku dopustili napriek tomu, že boli za taký čin v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdení," uviedla polícia s tým, že muž a žena čelia obvineniu z prečinu podvodu spáchaného formou spolupáchateľstva a taktiež z prečinu krádeže spáchanej formou spolupáchateľstva.

Polícia obvinila pár z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Viac o téme: HotelTovarPolíciaLučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu