Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trapas v parlamente: Sulíka zradil jeho domáci maznáčik, pozrite sa, čo mu narobil s gombíkmi na obleku!

Sulíkovi zničil oblek jeho domáci miláčik. Zobraziť galériu (2)
Sulíkovi zničil oblek jeho domáci miláčik. (Zdroj: Facebook/Janka Bittó Cigániková, TASR/Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - Poslanci parlamentu už niekoľko dní trávia jednotlivé schôdze tým, aby čo najdlhšie predlžovali rozpravu v záujme ako-tak zabrániť koalícii v schvaľovaní vládnych opatrení v skrátenom legislatívnom konaní. Aj počas týchto momentov sa však nájdu chvíle, pri ktorých sa jednoducho nejde nezasmiať. Svoje o tom vie aj šéf liberálov Richard Sulík. Ten sa ocitol v mobile kolegyne Janky Bittó Cigánikovej po tom, ako sa už istý čas ošíval a skúmal gombíky na pravej ruke svojho obleku. Niečo totiž nebolo v poriadku, no šéf SaS si za to zrejme môže sám.

Kruté zistenie tesne pred schôdzou

Sulíka totiž Cigániková pristihla pri tom, ako si "obzerá" zničené gombíky na pravom rukáve obleku. "Psisko mi zožralo knoflíky," posťažoval sa do Cigánikovej mobilu Sulík. "Teraz si to zistil, hej?" zasmiala sa Cigániková, zatiaľ čo si jej šéf ohmatával už zničenú časť odevu. Domáci miláčik Sulíka bol našťastie taký "zhovievavý", že ľavý rukáv nechal neporušený.

VIDEO Celý moment zaznamenala poslankyňa Janka Bittó Cigániková:

Sulíka zradil jeho domáci maznáčik, keď mu zničil pracovný oblek do parlamentu (Zdroj: Facebook/Janka Bittó Cigániková)

"Mám dvoch psov. ... Dostala ho dcérenka na Vianoce asi pred dvomi rokmi," povedal Sulík po otázke jedného z poslancov. "To sú také prachovky," zažartoval si ešte šéf opozičnej strany, ktorý zrejme nečakal, že Cigániková celý rozhovor šupne na internet.

Je toto možný páchateľ?

Sulík sa s novým prírastkom v rodine pochválil skutočne už na Vianoce pred dvoma rokmi. "Na Štedrý večer k nám pribudol Barón von Bahnhof a pomaly si na seba zvykáme," napísal vtedy šéf SaS na sociálnej sieti, kde poslal aj fotku prírastku v rodine. Nateraz však nie je jednoznačné, že za zničením obleku stál práve Barón.

Trapas v parlamente: Sulíka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Richard Sulík)

Viac o téme: OblekGombíkySaSRichard SulíkSloboda a SolidaritaParlamentJanka Bittó CigánikováSASKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu