Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

MIMORIADNE Polícia pátra po štvorročnom Tomáškovi z Bratislavy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po štvorročnom Tomášovi Belkovi z Bratislavy. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. Podľa zverejnených informácií sa má nachádzať u svojho otca, nie je však zrejmé, kde presne to je.

archívne video

Polícia pátra po páchateľoch, v Petržalke poškodili 38 áut a odstránili z nich tabuľky s EČV (Zdroj: Facebook Polícia SR - Bratislavský kraj )

 "Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na fotografii nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti polície," uviedla.

Nezvestný je podľa polície štíhlej postavy. Meria sto centimetrov a váži 18 kilogramov. Má hnedé vlasy. Podľa informácií, ktoré sa objavili v diskusii pod jedným z príspevkov o pátraní, sa chlapček momentálne nachádza u svojho otca. "Žije so mnou už 1,5 roka. Teraz spokojne spinká vedľa mňa," napísal. Taktiež bola zverejnená aj údajná konverzácia medzi oboma rodičmi, z ktorej vyplýva, že majú medzi sebou spory. 

Viac o téme: PátranieNezvestnýPolícia BratislavaTomáš Belko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu