Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Na Slovensku pribudne nový fastfood: Ponúka nielen hamburgery, pre TÚTO lahôdku ho ľudia vyhľadávajú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Odkedy by mohol nový fastfood otvoriť u nás svoje brány, ešte nie je známe, isté je však to, že spoločnosť Monterock International získala povolenie na prevádzkovanie reštaurácií Five Guys v strednej a východnej Európe. Uzavrela dohodu na otvorenie prevádzok Five Guys v piatich krajinách v našom regióne. Na Slovensku by sa mohol objaviť na budúci rok.

archívne video

McDonald´s nájdete po celom svete: 10 najkrajších budov, kde sa rýchlo najete

Sieť reštaurácií Five Guys možno poznáte z európskych hlavných miest, kde sa už nachádzajú. „Monterock prevezme dve existujúce pobočky, ktoré už fungujú vo Viedni a v Rakúsku, a do roku 2028 si zabezpečila ambiciózny rozvoj mnohých ďalších reštaurácií v hlavných mestách a metropolách v Rakúsku, Česku, Poľsku, na Slovensku a v Maďarsku,“ uviedla firma. Informuje o tom portál aktuality.sk

Hlavnú ponuku tejto siete fastfoodov tvoria hamburgery, ale na rozdiel od tých, ktoré poznáme zo Slovenska, predávajú aj hot-dogy a vychýrené sú ich mliečne koktaily. Od otvorenia prvej reštaurácie ubehlo už 37 rokov a dnes nájdeme po celom svete okolo dvetisíc prevádzok. 

Viac o téme: Fast foodFive Guys
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu