Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšia TRAGÉDIA v jednom z bratislavských panelákov: Vo výťahu ležal mŕtvy muž, na tele mal rezné poranenia

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – V bratislavskej Devínskej Novej Vsi našli včera popoludní kriminalisti vo výťahu mŕtvolu muža. Na tele mal viacero poranení vrátane rezných rán.

Na Primaciálnom námestí sa konal Koncert pre všímavých (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Muža našli ležať vo výťahu na ulici Jána Jonáša. Vo výťahu na druhom poschodí našiel sused nehybne ležiaceho muža. Nohy mal vo výťahu, no telo na chodbe otočené smerom k bytom. Ležal nehybne a nereagoval. Na tele mal rôzne poranenia, vrátane rezných. Susedia preto zalarmovali rýchlu zdravotnú službu, no tí mu už nedokázali pomôcť, informovali noviny.sk.

„Záchranári na mieste vykonali resuscitáciu, ale mužovi už nemohli pomôcť,“ uzavrela Petra Klimešová, hovorkyňa operačného strediska ZZS SR. Susedia sa najskôr domnievali, že ho niekto zbil, no zrejme si muž zranenia spôsobil sám. Podľa obyvateľov bytovky chodil často domov opitý a v takom stave ho videli aj včera ráno. „Ja som ho ráno videla opitého. Nevedel o sebe,“ uviedla suseda pre TV JOJ. Podľa dostupných informácií sa mužovi nadmerná konzumácia alkoholu stala osudnou. Pri vystupovaní sa mal zapotácať a spadnúť tvárou na zem. Polícia sa k prípadu bližšie nevyjadrila. Podrobnejšie informácie by mala poskytnúť pitva.

Viac o téme: VýťahTragédiaPolícia SRKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu