Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Spoločnosť protectus s.r.o. s hlbokým zármutkom prijala správu o smrti bývalého majiteľa, Miroslava Bödöra

(Zdroj: Getty Images)

Vedenie a zamestnanci spoločnosti protectus s.r.o., prijali dňa 28.10.2023 s hlbokým zármutkom správu o smrti bývalého majiteľa spoločnosti, Miroslava Bödöra.

Zakladateľom spoločnosti protectus s.r.o., vtedy BONUL s.r.o., bol v roku 1998 práve podnikateľ Miroslav Bödör. Jeho spoločnosť bola jeho srdcovou záležitosťou a aj vďaka tomu, za bezmála 30 rokov, vybudoval prakticky z nuly silnú a stabilnú spoločnosť, ktorá za dobu svojho trvania prinášala a prináša širokú paletu služieb vo vysokom štandarde a kvalite.

K úmrtiu Miroslava Bödöra sa vyjadril aj nový majiteľ spoločnosti, pán Michael Schnabl. „V prvom rade chcem vyjadriť úprimnú sústrasť celej rodine, všetkým známym a priateľom Miroslava Bödöra. Miroslav Bödör bol úspešný podnikateľ, silný líder a skvelý človek. To, čo vybudoval je hodné obdivu a my, v spoločnosti protectsus s.r.o., budeme jeho životné dielo naďalej rozvíjať a zveľaďovať, aj na jeho počesť.“

Miroslav Bödör za svoj život pozitívne ovplyvnil osudy množstva ľudí. Poskytoval prácu, ale najmä pocit istoty a stability stovkám až tisíckam zamestnancov, kolegov a ich rodinám. Kolegov a pracovníkov vo svojej spoločnosti nevnímal len ako zamestnancov, svoju spoločnosť a ľudí, ktorí ju tvorili, považoval za jednu veľkú rodinu. Množstvo z nich poznal osobne po mene, poznal ich rodiny, osudy aj ich problémy. Mnohokrát podával pomocnú ruku v oblasti dobročinnosti a charity. Česť jeho pamiatke.

Viac o téme: úmrtieMiroslav BödörSpločnosť protectus s.r.o.Smutná správa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu