Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Jednota chystá novinky: Veľké zmeny pre zákazníkov! Pripravte sa na nový systém nakupovania, TOTO vás čaká

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: COOP Jednota)

BRATISLAVA – Jedna z najrozšírenejších sietí predajní na Slovensku prináša veľkú novinku. COOP Jednota len začiatkom októbra v Bratislave spustila donášku potravín. Chystá sa však už aj na iné veľké kroky, ktoré sa dotknú jej zákazníkov na celom Slovensku.

archívne video

V bratislavskom nákupnom centre Central bola nahlásná bomba a evakuovali ho, už je opäť v prevádzke (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Maloobchodná sieť pracuje na vlastnom e-shope kde si ľudia z celého Slovenska budú môcť objednať potraviny. „Aktuálne finalizujeme a pracujeme na spustení centrálneho systému online nakupovania pre celú maloobchodnú sieť COOP Jednota, ktorý bude pre našich zákazníkov dostupný vo 4.Q 2023, o čom budeme verejnosť čoskoro informovať,“ uviedla pre portál tvnoviny.sk, ktorý na zmeny upozornil, hovorkyňa Jana Kuklová.

Jednota chystá novinky: Veľké
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa ich informácií si zákazníci budú môcť cez internet objednať potraviny, ktoré im obchodník donesie priamo domov alebo si preň bude musieť prísť osobne na predajňu. To, ktorá forma nákupu bude dostupná, si rozhodne dané družstvo.

V malom už má Jednota tento systém vyskúšaný. Od roku 2018 môžu zákazníci týmto štýlom nakupovať už v 29 predajniach spadajúcich pod spotrebné družstvo Žilina a fungujú tak aj 2 predajne patriace pod spotrebné družstvo Liptovský Mikuláš.

Viac o téme: NákupNakupovanieE-shopCOOP JednotaOn-line nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu