Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia žiada o pomoc verejnosť: Nevideli ste Lukáša? Odišiel z domu a viac sa nevrátil!

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

POPRAD - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom Lukášovi Lackovi zo Spišského Štiavnika, okres Poprad. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že 29-ročný muž je nezvestný od 1. októbra, keď odišiel z trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto a doposiaľ o sebe nepodal žiadne informácie.

"Nezvestná osoba nevlastní mobilný telefón, trpí rečovou chybou a býva dezorientovaná. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ muža nepodarilo vypátrať," uviedla hovorkyňa. Nezvestný je vysoký 158 centimetrov, chudej slabej postavy, má čiernohnedé oči, krátke kučeravé vlasy čiernej farby, čierne fúzy a bradu ostrihanú na krátko. Naposledy mal oblečené čierne tričko bez nápisu, modré zošúchané rifle, biele botasky so šnúrkami bez nápisu. "Na krku na pravej strane má vytetované tri hviezdy vo veľkosti asi troch centimetrov," doplnila Ligdayová.

archívne video

Pátranie po nezvestnom Poliakovi vo Vysokých Tatrách pokračuje už niekoľko dní: Zatiaľ bez úspechu (Zdroj: hzs.sk)

Akékoľvek poznatky k nezvestnému mužovi môže verejnosť oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Poprade, na čísle 0961 89 3371, respektíve na linku 158, prípadne prostredníctvom profilu PZ na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátranieNezvestnýPolíciaPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu