Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Meno známeho obchodného reťazca bolo zneužité! POZOR, podvod možno šírite aj vy, môžete prísť o všetko

(Zdroj: Gettyimages)

BRATISLAVA – Rozmáha sa ďalší podvod. Ziskuchtiví podvodníci sa opäť rozhodli zneužiť na svoje obohatenie sa meno známej a etablovanej firmy. Tentokrát si vybrali obchodný reťazec Coop Jednota.

archívne video

Dôchodkyňa naletela podvodníkovi: Falošný policajt ju mal obrať niekoľko tisíc eur a cennosti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Sľubujú vám výhru, no v skutočnosti vás chcú obrať o peniaze. Coop Jednota varovala svojich zákazníkov, že ak im prišla na Facebooku správa s požiadavkou o registráciu za účelom výhry, aby na ňu nereagovali. „Posiela ju falošný facebook účet ´Coop Jednota-Najlepsie Domace Potraviny´, ktorý sa vydáva za COOP Jednotu,“ oznámili.

 

FALOŠNÁ SÚŤAŽ POD ZNAČKOU COOP JEDNOTA: CHCÚ VÁS OKRADNÚŤ O PENIAZE Falošná stránka 𝙘𝙤𝙤𝙥 𝙟𝙚𝙙𝙣𝙤𝙤𝙩𝙖𝙖''𝙁𝙖𝙣𝙨 zverejnila...

Posted by Hoaxy a podvody - Polícia SR on Tuesday, October 3, 2023

„Falošná stránka 𝙘𝙤𝙤𝙥 𝙟𝙚𝙙𝙣𝙤𝙤𝙩𝙖𝙖''𝙁𝙖𝙣𝙨 zverejnila viacero súťažných príspevkov, ktoré navádzajú facebookárov na zbesilé komentovanie a zdieľanie, opäť šíri podvod. Nejde o oficiálnu stránku. Všetkým zúčastneným však môžu poslať správu, kde vás vyzývajú na prebratie výhry tým, že kliknete na špeciálny link,“ upozornila aj polícia.

„Tam zadáte údaje z vašej karty a podvodníci získajú neobmedzený prístup k vašim peniazom v banke. Pozor na to! Varujte známych,“ dodali.

Viac o téme: PodvodHoaxCoop Jednota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu