Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

AKTUÁLNE Vážna nehoda v tuneli Branisko! Zábery, z ktorých mrazí: Autá sú úplne zdemolované, zasahoval vrtuľník

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky, Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

BEHAROVCE - Vážna dopravná nehoda v tuneli Branisko. Zrazilo sa osobné auto s dodávkou. Autá skončili úplne zdemolované. Hlásia aj ranených. Na mieste sú všetky záchranné zložky.

Aktualizácia 11:57 Tunel Branisko je už po štvrtkovej nehode dodávky a osobného auta sprejazdnený. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Na mieste zasahovala polícia a záchranné zložky vrátane leteckých záchranárov z Popradu.

Archívne video: Jarná údržba diaľničného tunela Branisko

Jarná údržba diaľničného tunela Branisko (Zdroj: TASR - Milan Kapusta)

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove upozorňuje na vážnu dopravnú nehodu, pre ktorú museli uzavrieť tunel Branisko."Na mieste zasahujú štyria hasiči z Beharoviec s jedným kusom techniky. Sú tam tiež dve vozidlá záchrannej zdravotnej služby a jedno vozidlo Národnej diaľničnej spoločnosti," povedal operačný dôstojník.

V tuneli Branisko sa dnes zrazilo osobné auto s dodávkou
Zobraziť galériu (3)
V tuneli Branisko sa dnes zrazilo osobné auto s dodávkou  (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky )

Podľa polície malo dôjsť k zrážke osobného auta s dodávkou. "V tuneli Branisko došlo k zrážke dodávky a osobného auta. Vodič osobného auta, ktorý išiel v smere z Popradu do Prešova, prešiel do protismeru a došlo k zrážke. Obaja vodiči utrpeli zranenia. Alkohol u vodičov zistený nebol. Nehodou sa intenzívne zaoberáme a zisťujeme okolnosti ako aj príčiny jej vzniku. Tunel je momentálne NEPREJAZDNÝ. Doprava je odklonená po ceste I/18 cez horský priechod Branisko," priblížili muži zákona na sociálnej sieti.

V tuneli Branisko sa dnes zrazilo osobné auto s dodávkou
Zobraziť galériu (3)
V tuneli Branisko sa dnes zrazilo osobné auto s dodávkou  (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky )

Na pomoc k dopravnej nehode v tuneli Branisko bol privolaný aj záchranársky vrtuľník z Popradu. " Pri čelnej zrážke dvoch vozidiel bolo potrebné jedného vodiča (49) zo zakliesnenej kabíny najskôr vyslobodiť. Nárazom utrpel pomliaždenie hrudníka, hornej končatiny a úraz hlavy. Po poskytnutí primárneho ošetrenia na mieste bol pacient odovzdaný do starostlivosti leteckým záchranárom, ktorí čakali pripravení na ploche pred tunelom. Lekár mu doplnil liečbu a po preložení na palubu vrtuľníka bol v stabilizovanom stave, pri vedomí letecky prevezený do FN J. A. Reimana v Prešove," priblížili okolnosti nehody záchranári.

 

K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes ráno v tuneli Branisko (okr. Levoča), bol na pomoc privolaný aj záchranársky...

Posted by Air - Transport Europe, letecká záchranná služba on Friday, September 29, 2023

Viac o téme: Dopravná nehodaPolícia UzáveraTunel Branisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu