Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Šokujúca smrť obľúbenej fitnessky a influencerky: Smúti aj známy fotograf! Dojímavá spomienka

Zomrela známa inštruktorka jógy a influencerka Diana Hô Chí Zobraziť galériu (2)
Zomrela známa inštruktorka jógy a influencerka Diana Hô Chí (Zdroj: FB/Fitshaker)

BRATISLAVA - V stredu večer zasiahla milovníkov jógy smutná správa. Zomrela kondičná trénerka, inštruktorka jógy a tiež influencerka s vietnamskými koreňmi Diana Hô Chí.

Diana bola kondičná trénerka, inštruktorka jógy a tiež influencerka s vietnamskými koreňmi. Vychovávala dcéru Miu. Len pred pár dňami uverejnila na sociálnej sieti fotografie, ktorými sa pochválila jej úspechom, a to 30-metrovým ponorom. Diana sa totiž okrem jógy začala venovať aj free divingu. Príčina jej smrti zatiaľ nie je oficiálne známa, no v komentároch sa už vynárajú rôzne špekulácie. 

Za Dianou smútia aj jej kolegovia z portálu Fitshaker. "Ani nevieme, ako tieto riadky napísať. Na niektoré situácie v živote vás nič a nikto nepripraví. Akoby ste ani nerátali s tým, že sa môžu stať. Neveríte tomu, že by mohli prísť. Napriek tomu pre nás (a predovšetkým pre Diankinu rodinu) taký deň včera nastal. Di nás navždy opustila," uverenili na sociálnej sieti. 

 

Drahé Fitshakeráčky... Ani nevieme ako tieto riadky napísať. 🥺 Na niektoré situácie v živote vás nič a nikto...

Posted by Fitshaker on Wednesday, August 9, 2023

archívne video

Pri tragickej nehode v Bratislave zomrel známy politik Dušan Velič (Zdroj: Topky/ Maarty)

Smúti aj Kimlička

Úmrtie obľúbenej inštruktorky a influencerky potvrdil aj fotograf Lukáš Kimlička. Ten sa s Dianou poznal od útleho detstva a až doteraz boli blízki priatelia. 

"Moja drahá Dida, ťažko sa mi píšu tieto riadky a najradšej by som ich nikdy nepísal. Odišiel s tebou kus môjho života, v ktorom si zanechala nezmazateľnú stopu. Bola si nielen mojou skvelou kamarátkou a susedou z jedného paneláka, ale aj mojou prvou modelkou a mojou múzou. Bola si prvá, na ktorej som skúšal moje prvé krajčírske nepodarky, prvá, ktorá mi ich predvádzala na prehliadkach a s hrdosťou aj po meste," napísal Kimlička. 

Nadýchni sa, už môžeš

Slová plné lásky, bolesti aj smútku venovala Diane aj jej sestra Lucia. "Neviem, čo povedať. Asi len, že rýchlosť žitia určila rýchlosť smrti. A život sa končí, keď sme najšťastnejší. Neznášala som na tebe to, čo som milovala. Aj to, že máš bordel vo veciach. Prajem ti pokoj, sestra moja. Taký, aký si zažívala v hĺbke mora. Prajem ti šťastie, aké si našla pri milovanom mužovi. Prajem ti odvahu, aby si zvládla cestu, ktorá ťa teraz čaká. Nebež po nej aspoň raz, spomaľ a pomaly kráčaj. Prajem úľavu tvojej hlave, srdcu aj duši. Prajem ti koniec, ktorým začne niečo nové. Nebola si tvrdá, len veľmi zranená. Nadýchni sa, sestra moja. Už môžeš," napísala. 

Viac o téme: SmrťJógaFitnesskaInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu