Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ŠOK! Známy hokejista a volebný kandidát skončil na lôžku v nemocnici: Čo sa s ním deje?

Dávid Skokan skončil na nemocničnom lôžku. Zobraziť galériu (2)
Dávid Skokan skončil na nemocničnom lôžku. (Zdroj: Facebook/David Skokan, archív D.S., TASR/Adriána Hudecová)

POPRAD - Na slovenskej politickej scéne dochádza k omladzovaniu kádra. Od minulých volieb navyše prebieha rastúci trend športovcov, ktorí by to chceli skúsiť v politike. Niečo podobné si povedal aj známy, bývalý hokejový reprezentant Dávid Skokan, ktorý však len dva mesiace pred voľbami skončil na nemocničnom lôžku! Čo sa mu stalo?

archívne video

Nová posila HK Dukla Ingema Michalovce americký útočník so slovenským pasom Adam Varga (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

Hokejový reprezentant, ktorý kampaňuje

Skokan Topkám prezradil, že práve tento týždeň mu operovali obidve kolená. Skokan pritom figuruje ako číslo 25 na kandidatke Kresťanskodemokratického hnutia. Verejnosť ho však skôr pozná z chvíľ, kedy sa objavoval na ľadovej ploche na televíznych obrazovkách počas rok čo rok prebiehajúcich hokejových majstrovstiev sveta. "Tak, cítim sa už dobre, keďže mám už po operácii. Okolo troch až piatich dni to bude o barlách, ale potom sa budem postupne zaťažovať cvičením a bicyklom," povedal nám hokejista, ktorý sa aktívne venuje aj kampani pre KDH.

ŠOK! Známy hokejista a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív D.S.)

Lekári ho v nemocnici už dobre poznajú

Operácie pritom nie sú pre Skokana nič nové. "Operovali má v popradskej nemocnici doktor Lajoš a doktor Dobrík, už som stály zákazník, tak už má dobre poznajú a ďakujem im, ako aj sestričkám, za starostlivosť," vyslovil slová vďaky Skokan. Otázka je teraz, kedy sa vráti do normálneho života. "Keďže sa operovali obidve kolená, operácia trvala okolo dvoch hodín, ale všetko, chválabohu, dopadlo super! Už sa teším, že niečo zjem a jeden deň si oddýchnem. Zajtra ráno pôjdem už domov," nevie sa dočkať Skokan.

Viac o téme: HokejistaKandidát KDHPopradOperáciaDávid Skokan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu