Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kuriózna situácia v Bratislave: Muž zavolal políciu pre narušeniu objektu, prišiel autom a nafúkal

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

BRATISLAVA - Polícia v sobotu (22. 7.) zadržala muža, ktorý zavolal hliadku pre narušeniu objektu na ulici Stará Vajnorská. Na miesto prišiel autom, v dychu mu namerali 1,54 promile. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Po vizuálnej kontrole objektu hliadkou prišiel na miesto aj 48-ročný muž, ktorý políciu zavolal a mal objekt s hliadkou skontrolovať. "Pri vystupovaní z motorového vozidla si hliadka všimla, že sa potáca a pri komunikácii muž javil značné známky požitia alkoholu a zle artikuloval," ozrejmila Šimková. Muž spolu s hliadkou ešte skontroloval objekt, následne zamkol auto, hliadka ho obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušné policajné oddelenie.

 

BRATISLAVSKÁ PMJ A VÍKENDOVÝ PRÍBEH O ALKOHOLE... ➡V sobotu 22.07.2023 vo večerných hodinách bola hliadka Pohotovostnej...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, July 25, 2023

Podotkla, že vodič sa dopustil trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Apeluje na vodičov, aby boli na cestách zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili.

Viac o téme: AlkoholObjektNarušeniePolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu