Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Štát rozpredáva náš spoločný majetok: Vírivka, auto len za 200 eur či zlatá tehla? Pri tejto aukcii sa chytíte za hlavu

Štátna aukcia, z ktorej sa vám zamotá hlava: Od ministerstiev si môžete kúpiť vírivý bazén, kryokomoru či dokonca zlatú tehlu za stovky tisíc! Zobraziť galériu (5)
Štátna aukcia, z ktorej sa vám zamotá hlava: Od ministerstiev si môžete kúpiť vírivý bazén, kryokomoru či dokonca zlatú tehlu za stovky tisíc! (Zdroj: Getty Images, Ministerstvo financií SR)

BRATISLAVA – Pokiaľ ste sa niekedy zamýšľali nad tým, kde končí vyradený majetok štátu, aukcia rezortu financií ponúka jasnú odpoveď. Či už by ste si chceli zašoférovať na ojazdenej Fabii alebo si v piatkový večer užiť vo vírivom bazéne, aukcia štátneho majetku vám ponúka riešenie. Za primeraný peniaz si tak môžete prísť aj na elektrocentrálu na víkendy v lese, či kryokomoru pre zdravšie telo. Stačí len zopár klikov.

archívne video:

Šéf Štátnych hmotných rezerv: Štát lepšie pripravený zvládať krízové situácie (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Ministerstvá a iné štátne orgány sa už tradične zbavujú vyradeného majetku a novým majiteľom by ste sa tak mohli stať práve aj vy. Za pár drobných by ste si tak mohli kúpiť ojazdené auto, ktorého cena na burze aktuálne štartuje na hodnote len 170,00€. Štátna burza by vás mala zaujímať aj v prípade, pokiaľ pre svoju prácu potrebujete nákladné vozidlá, ktoré by vás v plnej poľnej hneď aj s niekoľkými prívesmi vyšli do 10.000€.

Štát rozpredáva náš spoločný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ministerstvo financií SR)

Na stránkach nájdete aj hneď niekoľko kusov výkonných elektrocentrál v sume zhruba od 300€, no aj vysokozdvižné vozíky, ktorých cena nepresiahne ani dve tisícky. Pokiaľ však ponuku preskúmate pozorne, podarí a vám nájsť aj naozajstné skvosty.

Štát rozpredáva náš spoločný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ministerstvo financií SR)

Medzi vyradeným majetkom nájdete aj poklady: Štát draží dokonca aj zlatú tehlu!

Na predaj majú aj vírivku, masážnu vaňu, či kryokomoru, ktorými si viete pomôcť nie len k lepšiemu pohodliu, ale aj zdraviu. To, čo by však nikomu nemalo uniknúť je 1,5 kilový zliatok z čistého zlata, ktorého aukčná cena štartuje na 112.367,00€. Pokiaľ by ste mali záujem o zlatú rezervu, stačí si viac než kilovú tehličku jednoducho zakúpiť. Urobiť tak môžete v sekcii Registra ponúkaného majetku štátu na stránkach Ministerstva financií SR.

Štát rozpredáva náš spoločný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ministerstvo financií SR)

Viac o téme: AukciaAutáPredajBurzaŠtátny majetokBazény
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu