Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Policajná akcia Korbáčik: VIDEO Žena v Považskej Bystrici popri pareničkách a oštiepkoch predávala aj pervitín!

Policajná akcia Korbáčik
Policajná akcia Korbáčik (Zdroj: FB/Polícia SR)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Policajti odboru kriminálnej polície OR PZ v Považskej Bystrici v súčinnosti s príslušníkmi Pohotovostného policajného útvaru zo Žiliny vykonali dlhodobo pripravovanú protidrogovú akciu s krycím názvom „Korbáčik“, pri ktorej zadržali 32 ročnú ženu z Považskej Bystrice, ktorá sa venovala obchodovaniu s pervitínom.

Žena predávala pervitín aj v stánku so syrovými výrobkami, ktorý donedávna prevádzkovala priamo pred jedným z obchodných domov v Považskej Bystrici. Polícia na sociálnej sieti uviedla, že žena pervitín distribuovala minimálne od júla 2022 viacerým osobám z mesta Považská Bystrica a jeho okolia.

"Policajti pri domovej prehliadke zaistili plastové vrecko s obsahom svetlohnedej kryštalickej látky. Expertíznym skúmaním bola v tejto látke zistená prítomnosť metamfetamínu, pričom zo zaisteného množstva by bolo možné pripraviť minimálne 63 dávok drogy. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Považskej Bystrici po vykonaní potrebných procesných úkonov a vyhodnotení zabezpečených dôkazov ženu obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade dokázania viny obvinenej hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov," dodali policajti.

archívne video

Policajná akcia Korbáčik! Dílerka predávala drogy v stánku so syrmi (Zdroj: FB/Polícia SR)

Viac o téme: AkciaDrogySyryKorbáčikPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu