Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Veľká drogová akcia NÁJOMCA: Polícia obvinila 10 osôb! Zasahovala aj v známom Pentagone

V Pentagone sa buduje stanica mestskej polície Zobraziť galériu (2)
V Pentagone sa buduje stanica mestskej polície (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Polícia obvinila z drogovej trestnej činnosti desať osôb. Zadržala ich v stredu (3. 5.) v rámci akcie Nájomca na viacerých miestach v Bratislave. Počas akcie celkovo zaistila 2848 dávok drogy heroín. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Silvia Šimková.

"Bolo vykonaných deväť domových prehliadok na uliciach Bučinová, Dudvážska, Kovorobotnícka, Slatinská, Sputniková a Žitavská z toho tri v bytovom komplexe Pentagon na Stavbárskej ulici, štyri prehliadky ostatných priestorov, a to v troch motorových vozidlách, a jednej prevádzke pohostinstva na Bieloruskej ulici," ozrejmila.

Policajnú akciu vykonali príslušníci odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II s príslušníkmi Národnej protidrogovej jednotky Národnej kriminálnej agentúry Prezídia policajného zboru, Lynxcomada a pohotovostných policajných útvarov v Nitre, Banskej Bystrici a Trenčíne. Predmetná udalosť je podľa hovorkyne stále v štádiu dokumentovania.

Viac o téme: DrogyPolícia Obvinenie Akcia Nájomca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu