Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Incident v električke s nečakanou dohrou: Žena začala muža uspokojovať priamo pred policajtmi!

Električka Špitálska
Električka Špitálska (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Situácia, aká sa tak často nestáva. Policajti zasahovali pri incidente, ktorý sa odohral v jednej z električiek. Z toho, čo na prvý pohľad pôsobí ako všedná akcia, sa však razom stal prípad, aký nemá obdobu. Zasahujúci policajti sa stali svedkami správania sa dvojice, ktoré sa hodí skôr za dvere spálne, ako do prostriedku MHD.

 

Archívne video: Drzá zlodejka v MHD: Vzala žene mobil, že si chcela zavolať, útek po vyhrážkach bodnutím

Drzá zlodejka v MHD: Vzala žene mobil, že si chcela zavolať, útek po vyhrážkach bodnutím (Zdroj: Polícia ČR)

Ako uviedla polícia, koncom uplynulého týždňa, v piatok 10. 3. 2023, boli krátko pred 20. hodine vyslané viaceré policajné hliadky na základe oznámenia na zastávku električiek Botanická, kde malo dochádzať k incidentu v jednej z električiek. "Podľa doterajších informácií počas jazdy električky v smere do centra mesta sa dvaja cestujúci – muž a žena, začali nevhodne správať a narúšať verejný poriadok. Vodič električky následne oboch vyzval, aby opustili priestory električky, na čo na neho verbálne ale aj fyzicky zaútočili, pričom v útokoch pokračovali aj po príchode pracovníkov dopravného dispečingu," uviedli.

 

INCIDENT V ELEKTRIČKE MAL PO PRÍCHODE POLICAJNEJ HLIADKY NEČAKANÝ ZÁVER .. 🔘Viaceré hliadky Policajného zboru boli...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, March 14, 2023

Po príchode hliadok Policajného zboru z električky osoby vystúpili, namiesto toho, aby zavládol pokoj, sa však strhla ďalšia scéna. Muž si totiž stiahol nohavice, vytiahol pohlavný úd a žena ho následne začala uspokojovať rukou. "Týmto konaním sa obaja dopustili verejného pohoršenia a boli bezodkladne obmedzení na osobnej slobode. Po eskortovaní na policajné oddelenie boli podrobení vykonaniu potrebných úkonov a umiestnení v cele policajného zaistenia," informovala polícia. 

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV už vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva 33-ročnému Štefanovi V. z okresu Snina a 33-ročnej Kataríne D. z Bratislavy. "Vyšetrovaním bolo preukázané, že obvinený muž bol za obdobný skutok v minulosti postihnutý. V prípade preukázania viny pred súdom, hrozí obvineným za toto konanie trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodali. 

 

 

Viac o téme: ElektričkaIncidentPolícia MHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu