Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia objasnila prípad ukradnutého obecného traktora v Kátove

Polícia objasnila prípad ukradnutého obecného traktora v Kátove
Polícia objasnila prípad ukradnutého obecného traktora v Kátove (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

KÁTOV – Polícia objasnila prípad krádeže obecného traktora v obci Kátov v okrese Skalica. Z prečinu krádeže obvinili 47-ročného muža. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Krádež nahlásila starostka začiatkom februára. "Traktor, ktorý obec zakúpila v roku 2021, bol zaparkovaný v garáži materskej školy. Traktor v hodnote viac ako 12.000 eur využívala obec na všetky sezónne práce v obci. Policajti ihneď začali po ukradnutom traktore pátrať a po operatívnej línii preverili aj informácie k osobe páchateľa," uviedla Antalová.

Obvinený skončil vo väzbe

Tri dni po krádeži zadržali policajti muža podozrivého z krádeže. "Krátko na to zaistili v inom okrese aj ukradnutý traktor. Ten, po vykonaní všetkých procesných úkonov, vrátia v krátkej dobe opäť do užívania obce. Polícia obvinila muža z prečinu krádeže a z dôvodu, že muž už bol v minulosti trestaný, poverený policajt predložil zároveň návrh, aby bol muž stíhaný väzobne. Na základe rozhodnutia súdu ho policajti cez víkend eskortovali do výkonu väzby," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: KrádežTraktorObjasneniePolícia Kátov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu