Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

AKTUÁLNE Nezvestnú ženu (†32) zo Slovenska našli mŕtvu pri Starom Hrozenkove

Po žene pátrala viac ako stovka policajtov, hasičov, vojakov i dobrovoľníkov
Po žene pátrala viac ako stovka policajtov, hasičov, vojakov i dobrovoľníkov (Zdroj: Facebook/Záchranný Systém Slovensko)

STARÝ HROZENKOV - 32-ročná žena zo Slovenska, po ktorej od nedele v okolí Starého Hrozenkova pátrala viac ako stovka policajtov, hasičov, vojakov i dobrovoľníkov, bola dnes popoludní nájdená mŕtva. Jej telo sa našlo v rybníku.

"Cudzie zavinenie sme predbežne vylúčili," oznámila dnes ČTK policajná hovorkyňa Milena Šabatová. Žena bola nájdená blízko Starého Hrozenkova. Žena v sobotu odišla zo svojho bydliska na Slovensku. V katastri Starého Hrozenkova, ktorý leží na hranici so Slovenskom, zaparkovala vozidlo, z miesta odišla a nedala o sebe do dnešného dňa žiadnu správu.

 

⚫️ Pátranie po nezvestnej žene z okresu Trenčín bolo dnes ukončené. Žena bola dnes nájdená, žiaľ neskoro. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť 🖤

Posted by Záchranný Systém Slovensko on Monday, December 12, 2022

V nedeľu okolo poludnia sa na žiadosť slovenskej polície zapojila do pátrania po žene aj polícia v Zlínskom kraji. Na českej strane išlo o viac ako 100 ľudí, v teréne boli policajti, hasiči i vojaci, letecká služba polície aj dobrovoľníci. Nasadení boli tiež psy špecializované na plošné pátranie i dron. Pátranie trvalo od nedeľného poludnia do dnešných ranných hodín, keď bolo prerušené pre zlé počasie, potom opäť pokračovalo.

 

🟠 Včera, v nedeľu, 11.12.2022 sa Záchranný Systém Slovensko na základe výzvy od rodiny zúčastnil pátracej akcie po...

Posted by Záchranný Systém Slovensko on Sunday, December 11, 2022

 

Viac o téme: ŽenaPátranieStarý Hrozenkov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu