Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Medzinárodne hľadaného muža prezradila aj krádež za necelých päť eur

Hľadaný Chorvát, ktorého objavili seredskí policajti
Hľadaný Chorvát, ktorého objavili seredskí policajti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

BRATISLAVA/SEREĎ - Seredským policajtom sa tento týždeň podarilo zadržať medzinárodne hľadaného 43-ročného muža hľadaného za majetkovú trestnú činnosť. Pozornosť na seba upútal krádežou v hodnote necelých päť eur v jednom z obchodných domov a falošným občianskym preukazom. Muž vystupoval ako Chorvát. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Cudzinec si pre tovar v hodnote necelých päť eur poriadne zavaril. Policajtom predložil chorvátsky občiansky preukaz, ktorý bol už na prvý pohľad podozrivý. Lustráciou policajti zistili, že muž je Srb a je hľadaný Interpolom za majetkovú trestnú činnosť," približuje polícia. Muž zároveň policajtom vydal aj priesvitné plastové vrecúško s bielou kryštalickou látkou. Uviedol, že by malo ísť o pervitín. Odovzdal aj zelenú sušinu obalenú lepiacou páskou. Zaistené predmety polícia zaslala na expertízu.

 

SEREDSKÍ POLICAJTI OPÄŤ BODOVALI ZADRŽALI ĎALŠIEHO HĽADANÉHO CUDZINCA Pozornosť na seba upútal krádežou v hodnote 5 eur...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, November 2, 2022

Polícia v tejto veci začala trestné stíhanie pre prečin falšovania a pozmeňovania verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky a prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Rieši zároveň jeho extradíciu, teda vydanie zločinca cudziemu štátu, na území ktorého sa dopustil trestného činu. V súčasnosti sa nachádza galantskej cele predbežného zadržania (CPZ).

Viac o téme: MužHľadanýPolícia Päť eur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu