Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otrasný prípad z Trnavy: Matka roka šoférovala opitá! V aute mala len 4-ročné dieťa

Policajti zasahovali v Trnave. Opitá vodička mala v aute len 4-ročné dieťa.
Policajti zasahovali v Trnave. Opitá vodička mala v aute len 4-ročné dieťa. (Zdroj: FB/Polícia - Trnavský kraj)

TRNAVA - Policajti PMJ zasahovali včera v areáli trnavskej nemocnice. Ženu videl personál, ako opitá riadi auto aj malým dieťaťom.

Neuveriteľný prípad sa stal v stredu v Trnave. Polícia bola privolaná k opitej žene, ktorá sedela za volantom a v aute mala len 4-ročné dieťa. "Vyslaná hliadka situáciu preverila a ženu, s takmer 4-ročným dievčatkom, našli odparkovanú ešte v nemocnici. 30-ročná žena sa tvárila, že v aute s dcérkou iba na niekoho čakajú." informovali trnavskí policajti.

Policajti sa preto vzdialili a počkali, kým žena naštartuje auto. Modrý VW Golf sa krátko na to dal do pohybu a hoci vodička razantne vyštartovala, policajti ju na majákoch o pár metrov zastavili. "Pri orientačnej dychovej skúške namerali policajti Trnavčanke najskôr 1, 29 a neskôr 1,23 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,69 promile," dodala polícia.

Dieťa jej odobrali

Policajti obmedzili matku na osobnej slobode a vylustrovali príbuzných. Keďže nebol nikto, kto by si mohol maloleté dieťa na mieste prevziať, pracovníčka sociálno-právnej ochrany detí rozhodla o jej umiestnení v dočasnom zariadení. Žena je podozrivá z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a do rozhodnutia súdu zostava v policajnej cele.

 

MATKA ROKA: ŠOFÉROVALA TOTÁLNE NA MOL, V AUTE MALA IBA 4-ROČNÉ DIEVČATKO Policajti PMJ zasahovali včera v areáli...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, May 26, 2022

 

Viac o téme: AutoMatkaDieťaOpitáVodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu