Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Omikron sa vo veľkom šíri medzi politikmi: Pozitívny je už aj Pellegrini! TAKTO sa cíti

(Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že pomaly sa dostávame na vrchol omikron vlny. Denne pribudne cez 20-tisíc prípadov po pozitívnom PCR teste, medzi nimi aj viacerí politici. Pozitívny test prišiel napríklad ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi (OĽaNO), ministrovi zahraničných vecí Ivanovi Korčokovi (nominant SaS). A najnovšie pozitívny PCR test prišiel aj expremiérovi a nezaradenému poslancovi Petrovi Pellegrinimu (Hlas-SD).

Archívne VIDEO Peter Pellegrini a Hlas-SD sa po rokovaní o obrannej dohode s USA obracajú a apelujú na prezidentku

Peter Pellegrini a Hlas-SD sa po rokovaní o obrannej dohode s USA obracajú a apelujú na prezidentku (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Očkovaní, prekonaní, aj úplne bez imunity. Všetci sú v súčasnosti ohrození pre nový variant koronavírusu omikron. Ten dokáže prelomiť zdá sa, akúkoľvek imunitu. Presvedčili sa o tom aj viacerí politici. Ešte minulý týždeň prišiel pozitívny test napríklad ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi, predtým aj hlavnému hygienikovi Jánovi Mikasovi. V stredu si našiel pozitívny výsledok aj minister zahraničných vecí Ivan Korčok. Svoje s koronavírusom si zažil aj expredseda parlamentu Andrej Danko (SNS), ktorý nie je očkovaný a podľa jeho slov "to je šialená choroba". Ešte v lete sa nakazil aj Robert Fico, ktorý tvrdil, že je to "strašná choroba, strašná".

Omikron však neobchádza ani poslancov parlamentu. Pozitívny výsledok testu po novom prišiel aj expremiérovi Petrovi Pellegrinimu. Ako uviedol na sociálnej sieti, cíti sa dobre a je v karanténe, aby dodržal všetky predpisy. "Verím, že sa čím skôr budem môcť naplno zapojiť do politickej práce pre vás všetkých," napísal na sociálnej sieti. Nie je to však prvýkrát, čo sa nakazil - Pellegrini bol prekonal koronavírus ešte počas druhej vlny, krátko pred Vianocami v roku 2020. 

 

Milí priatelia, pri pravidelnom preventívnom PCR teste som zistil, že som pozitívny. Cítim sa dobre a som v karanténe,...

Posted by Peter Pellegrini on Thursday, February 10, 2022

 

Viac o téme: PoliticiTestovaniePeter PellegriniKoronavírusOmikronPozitívny PCR test
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu