Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Heger a Krajniak si boli vyvetrať hlavy: Minister zúfalo naháňal premiéra, ten si to len tak nenechal!

Heger sa zabával s Krajniakom na motokárach. Zobraziť galériu (2)
Heger sa zabával s Krajniakom na motokárach. (Zdroj: Topky - Vlado Anjel)

SVIT - Niekedy treba skutočne aj "vypnúť". Pracovné nasadenie predsedu vlády Eduarda Hegera (OĽaNO) nepoľavuje ani v lete, kedy sa rozhodol prejsť viaceré regióny Slovenska. Výnimkou nie je ani okres Poprad a obec Svit, kde dokonca prišiel aj miniter práce Milan Krajniak (Sme rodina). Keďže pracovný program je naplnený, muselo sa v ńom nájsť aj miesto na oddych. Minister s premiérom túto pauzu využili skutočne kreatívne.

Zábavný program tejto dvojice sa rozhodol verejnosti predstaviť práve minister práce, ktorý na sociálnej sieti zverejnil záber z neskonalej zábavy politickej garnitúry. "Keď naháňaš premiéra, ale furt sa nechce nechať predbehnúť," píše nadšený Krajniak z obce Svit, kde sa nachádza stredisko pre motokáry. 

FOTO Heger a Krajniak
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Milan Krajniak)

Tento park sa očividne rozhodli využiť aj politici, aj keď je pravdou, že premiéra by sme s prilbou na hlavne a v tričku v motokáre takmer nespoznali. Identitu dvojice teda poznáme len vďaka Krajniakovi a jeho statusu.

Archívne video

Eduard Heger: Pokojná práca s marginalizovanými skupinami bez násilia a extrémov je cesta k úspechu (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

Viac o téme: PremiérMotokáryMinister práceOĽaNOSvitMilan KrajniakSme rodinaEduard Heger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu