Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Biele kone: Korunný svedok Miroslav sa obesil!

ilustračné foto
ilustračné foto

ŽILINA/ŽIAR NAD HRONOM - František Salinger (37) je obvinený z troch vrážd. Dvaja muži doplatili na „kamarátstvo“ a nekalé kšefty so Žilinčanom, tretí bol podľa polície preňho nepohodlným svedkom. Prokurátor tvrdí, že na svedomí má okrem sexuálneho zneužívania aj krátenie daní a neodvedenie daní a poistného. Korunný svedok († 27) tejto ekonomickej kauzy sa obesil!

Salinger bol štyri roky vo väzbe. Na slobodu sa dostal v roku 2004. Prípad sa na žilinskom krajskom súde ťahá už od marca 2005. V ekonomickej kauze je obvinená aj Salingerova exmanželka Miriam (37) a štyria ďalší muži. Doteraz bolo vytýčených štyridsaťosem pojednávaní! Rozsudok je stále v nedohľadne. Korunného svedka Miroslava F. († 27) našli obeseného v stodole rodinného domu v dedine pri Žiari nad Hronom. Polícia cudzie zavinenie nezistila. Kto bol tento muž? Miroslav F. si v roku 1990 založil živnosť a o jedenásť rokov neskôr už bol spoločníkom v istej firme.

Podľa informácií Nového Času mladíkovi pomáhal František Salinger. Dával mu peniaze a kupoval ošatenie. Miroslav odišiel z domu a rodičia ho osem rokov videli len raz za rok, dva, keď sa zastavil doma na pár hodín. „Podnikal, mal priateľku a žil v Prahe. Domov sa vrátil v septembri 2002. Aj nám bolo divné, že prišiel a v marci 2003 to ukončil,“ povedali Miroslavovi rodičia. Podľa zdroja Nového Času Salingerovi „parťáci“ chceli Miroslava vyviesť na Cyprus, lebo mal proti nemu vypovedať. Aj keď Salinger bol za mrežami, je možné, že dával pokyny, aby mladíka zastrašovali. „Cítim, že ho niekto do toho dokopal. Keby to neurobil, dopadlo by to horšie,“ myslí si Miroslavova matka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu