Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Očkovaným vstup zakázaný! Advokát vyvesil kontroverzný oznam: Niektorí kolegovia môžu byť ozbrojení!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP Photo/Virginia Mayo)

BRATISLAVA - Advokátska kancelária v Bratislave, ktorej konateľom je Peter Weis, vyvesila na dvere zvláštny oznam. V ňom, okrem iného uvádza, že ľuďom, ktorí sa dali zaočkovať proti ochoreniu Covid-19, nebudú poskytnuté ich služby.

Archívne video

Očkovanie vo veľkokapacitnom centre BSK pokračuje aj cez sviatky (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Advokátska kancelária Petra Weisa zakázala do svojich priestorov vstup zaočkovaným ľuďom. Oznam vyvesila na dvere a píše sa v ňom aj to, že ľudia, ktorí majú prekryté horné dýchacie cesty, môžu byť podozriví z páchania trestnej činnosti. 

Advokátska kancelária Peter Weis
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Prečo ľuďom hrabe?)

Ako dôvod zákazu vstupu neočkovaným osobám kancelária uvádza "možné asymptomatické šírenie infekčných chorôb na neočkovaných". "Pokiaľ ste potenciálni klienti, rovno sa otočte. Budete ako očkovaní odmietnutí pre aktuálnu vyťaźenosť kancelárie. Všetok voľný čas v tejto dobe prioritne venujeme časti populácie, ktorá si svoje zdravie váži a správa sa v prvom rade zodpovedne voči sebe," píše sa v ozname s tým, že ani záujemcovia o prácu, ktorí sú očkovaní, nebudú prijatí. 

KORONAVÍRUS Očkuje sa čoraz rýchlejšie: Toto môže podľa odborníkov účinnosti vakcíny pomôcť

Advokátska kancelária pridal aj oznam, ktorý sa týka nosenia rúšok. V interiéri sú totiž stále povinné, čiže aj v priestoroch advokátskej kancelárie. "Upozornenie: niektorí kolegovia môžu byť ozbrojení. Vstupom do prevádzky v maske môžete vzbudiť dôvodnú obavu, že ste k nám prišli páchať trestnú činnosť," napísala kancelária. 

Viac o téme: OčkovanieOznamAdvokátDiskrimináciaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu