Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matovič zverejnil svoj najnovší FOTO úlovok: Niečo takéto sa len tak nevidí! Slová o kámošoch

Igor Matovič Zobraziť galériu (3)
Igor Matovič (Zdroj: FB/Igor Matovič, Topky/ Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Deň víťazstva nad fašizmom si zvyknú slovenské politické špičky pripomínať najmä kladením vencov pri pamätníkoch obetí druhej svetovej vojny na znak úcty. Sobota nebola výnimkou. Pietneho aktu sa zúčastnila prezidentka Zuzana Čaputová, predseda Národnej rady Boris Kollár, mnohí ministri aj zástupcovia opozície. Svoje myšlienky viacerí zverejnili aj prostredníctvom sociálnych sietí. Bývalý premiér a súčasný minister financií však zaujal niečím trochu iným, prirovnaním o čerešni.

Matovič sa pochválil s novým prírastkom do rodiny: Ľudia sa z jeho FOTO rozplývajú

VIDEO Získa ďalšiu anticenu? Expremiérovi Matovičovi sa opäť podaril poriadny trapas!

Získa ďalšiu anticenu? Expremiérovi Matovičovi sa opäť podaril poriadny trapas! (Zdroj: Ján Zemiar/Topky)

Igor Matovič mal už v časoch, keď bol ešte v opozícii, svojský štýl a nezvykol si dávať pri vyjadreniach servítku pred ústa. Nič sa na tom nezmenilo, ani keď sa stal premiérom a teraz ministrom financií. Pokým niektorým to imponuje, druhí volajú po oveľa vyššej miere diplomacie, ktorá prislúcha človeku vo vysokej štátnej funkcii. Jeho statusy tak častokrát vyvolávajú rozporuplné reakcie. Ten najnovší je poňatý trochu filozoficky.

Matovič zverejnil svoj najnovší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Igor Matovič)

"Môj čerstvý úlovok ... najvyššia čerešňa akú som kedy videl. Má viac ako 30 metrov a vyrástla do neba lebo ju do neho naučili rásť bratia buky všade naokolo. Niekedy dokážeme veci, o ktorých by sa nám ani nesnívalo ... a je super, ak pri tom máme kámošov, ktorí nás k tomu potiahnu," napísal v sobotu Igor Matovič, ktorý sa občas podelí aj s fotografiami zo svojho súkromia a bežného života. A treba povedať, že tentokrát sa mu dostalo značného množstva lajkov.

Viac o téme: Igor Matovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu