Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Obvinený z vraždy predavačky: Vidím duchov!

Trenčiansky hrdlorez sa sťažuje, že mu nechcú vyšetriť hlavu.
Trenčiansky hrdlorez sa sťažuje, že mu nechcú vyšetriť hlavu. (Zdroj: Nový Čas)

TRENČÍN - Hrdlorez Peter Ď. (24), ktorý je obžalovaný z brutálnej vraždy predavačky Anky Jánskej (52), sa pred súdom bráni, že vidí duchov. Preto včera na Okresnom súde v Trenčíne žiadal, aby bol vo februári na prvom pojednávaní pri jeho výpovedi aj psychiater. Sudkyňa súhlasila. Na súd ho prišla podporiť aj jeho mama Mária.

Peter Ď. mal včera počas pojednávania napätú tvár a pozorne počúval každé jedno slovo. Keď prišla jeho chvíľa, obvinil zo zaujatosti celý súd aj svojho obhajcu. Potom sa sťažoval na lekárov. „Nechceli mi vyšetriť hlavu, aj keď som mal viac úrazov a trpím migrénami. Vidím a počujem veci duchovného charakteru,“ povedal s vážnou tvárou sudkyni.

Synovi sa snažila v tej chvíli pomôcť aj mama. S tým však nerátal, lebo sa zatváril znechutene a hlavu si ukryl do dlaní. Tá ho aj naďalej obhajovala. „Odpustila som mu. Zabil zo skratu. Boli sme v zlej finančnej situácii. Je to dobrý syn aj človek,“ povedala.

Anna Jánska bola zavraždená vlani v lete. Peter Ď. vošiel do predajne, kde pracovala, udrel ju fľašou po hlave a podrezal jej krk. Potom išiel domov, kde pred mamu položil igelitku so 134-tisícovým lupom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu