Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VOĽBY 2020 Mladí proti fašizmu začínajú ostrú kampaň: VIDEO Vyzývajú ľudí, aby si nevyberali extrémizmus

Osobnosti vystúpili pod hlavičkou organizácie Mladí proti fašizmu
Osobnosti vystúpili pod hlavičkou organizácie Mladí proti fašizmu (Zdroj: Facebook/Mladí proti fašizmu)

BRATISLAVA - Osobnosti známe zo spoločenského života sa spojili, aby pred parlamentnými voľbami 2020 apelovali na voličov, ktorí sa chystajú voliť extrémistické strany. Pod záštitou organizácie Mladí proti fašizmu vystúpili Richard Stanke, Dominika Cibulková či Alexander Bárta.

VIdeo otvára herečka Táňa Pauhofová. "Tvrdía, že prinesú zmenu," hovorí vo videu herečka. Podľa ďalších účinkujúcich sa konkrétni ľudia podieľajú na útočení na bezbranných a prekrývajú svoje vlastné zločiny.

Organizácia Mladí proti fašizmu natočila video s osobnosťami verejného života

"Skrývajú sa za náboženstvo, ale namiesto pokory šíria neonacistické symboly," hovorí kazateľ Daniel Pastirčák. "Nikdy neváhali vyzdvihovať štát, ktorého prezident nechal zavraždiť 72 000 z nás," pokračuje herej Ján Koleník, ktorý zrejme odkazuje na prvý Slovenský štát pod vedením prezidenta a kňaza Jozefa Tisa.

"Neváhali, keď prišla možnosť rozdeľovať našu spoločnosť a šíriť nenávisť," pokračuje raper Strapo. "Dlho neuspeli, lebo sa vedeli spojiť len s tým najhorším z našej minulosti," hovorí rázne herec Richard Stanke. Video od Mladých proti fašizmu má už za dve hodiny na Facebooku viac ako 10-tisíc videní.

Viac o téme: OsobnostiVoľby 2020Mladí proti fašizmu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu