Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Pri čelnej zrážke áut sa zranilo päť ľudí

(Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA/LADOMIROV - Ukrajinská dodávka Mercedes a osobné auto VW Passat so sninským evidenčným číslom sa čelne zrazili, zranilo sa päť ľudí.

Nehoda sa stala v Sninskom okrese v sobotu o 07:45 pred jedným z rodinných domov v obci Ladomirov. Vodič Passata, 41-ročný Sninčan, šiel po ceste v Ladomirove smerom na Sninu a po prejdení ľavotočivej zákruty prešiel do protismeru a čelne narazil do protiidúcej dodávky, ktorú viedol 28-ročný Ukrajinec. Agentúru SITA o tom informoval zástupca prešovskej policajnej hovorkyne Daniel Džobanik.

Pri zrážke došlo k ľahkému zraneniu vodiča dodávky s časom liečenia do piatich dní. Jeho spolujazdci, 34-ročný muž sa z ľahkého zranenia bude liečiť nie viac ako päť dní, 37-ročná žena utrpela ľahké zranenie s časom liečenia do štrnástich dní, 28-ročná žena utrpela ťažké zranenia s časom liečenia do 12 týždňov a 15-ročný chlapec utrpel ťažké zranenia s časom liečenia do 20 týždňov.

Vodič osobného auta utrpel ťažké zranenie, z ktorého by sa mal vyliečiť do šiestich týždňov. Ťažko zranených účastníkov nehody hospitalizovali v sninskej nemocnici. U vodiča Mercedesu prítomnosť alkoholu vylúčila dychová skúška, vodičovi Passata odobrali krv na skúšku prítomnosti alkoholu. Na vozidlách vznikla škoda vo výške 220 000 korún. Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol voči 41-ročnému Sninčanovi obvinenie z prečinu ublíženia na zdraví.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu