Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia na predvianočnej poľovačke: Muža strelili do brucha

Poľovník
Poľovník (Zdroj: Getty Images)

TRNAVA - Na predvianočnej poľovačke v Trnavskom okrese sa stala ďalšia tragédia. Muža na poľovačke postrelili do brucha a na mieste zraneniam podľahol. Ďalsí účastníci poľovačky sa mu pokúsili pomôcť, ale neúspešne.

Ďalšia tragédia sa stala medzi obcami Naháč a Trstín v Trnavskom okrese. Poľovník tam zastrelil 58-ročného muža z nedaľekej obce počas predvianočnej poľovačky.

"Muž bol postrelený do oblasti brucha. Ostatní poľovnící ho niesli asi 300 metrov a zavolali mu záchranku. Muž na mieste zraneniam podľahol. Polícia vykonáva prvotné úkony a ďalšie okolnosti zatiaľ nie sú známe," potvrdila pre redakciu topky.sk trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Policajti vyšetrujú tragédiu ako prečin usmrtenia. Nie je známe, kto vystrelil. Polícia zaistila zbrane poľovníkov na balistické skúšky a začala s výsluchmi.  

Je to už druhý podobný prípad v krátkej dobe. Začiatkom novembra sa stalo podobná zbytočná smrť v Mojmírovciach. O život tam vtedy prišla len 29-ročná Darina, ktorá bola na poľovačke na bažanty ako honec so psom.

Viac o téme: TragédiaMužPoľovačkaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu