Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Piata obeť autobusu smrti: Anna Sekerková prehrala boj o život

Anna Sekerková († 68) po niekoľkých operáciách boj o život prehrala
Anna Sekerková († 68) po niekoľkých operáciách boj o život prehrala (Zdroj: Nový Čas)

ZVOLEN/HRIŇOVÁ - Autobus smrti má ďalšiu obeť! Annu Sekerkovú († 68) po nehode hriňovského autobusu priviezli do zvolenskej nemocnice s poraneným hrudníkom, ťažkým poškodením pečene a polámanými rebrami. Po obrovských stratách krvi a niekoľkých operáciách v sobotu nadránom svoj boj o život prehrala.

Anna Sekerková († 68) sa vo zvolenskej nemocnici podrobila niekoľkým operáciám. „Vyvinula sa však u nej porucha zrážanlivosti krvi. Napriek obrovskému úsiliu lekárov u pacientky napokon došlo k zlyhávaniu vnútorných orgánov,“ povedal lekár Jozef Ježík z Nemocnice s poliklinikou Vaše zdravie vo Zvolene.

O svoj život vo zvolenskej nemocnici stále bojuje aj vodič autobusu Vladimír Urbanec (40). „Leží na anestéziologicko-resuscitačnom oddelení, je pri vedomí, komunikuje s okolím a stále je napojený na umelé dýchanie,“ informoval Jozef Ježík. Jeho stav označil za zlepšujúci sa, ale pacient je podľa neho stále v ohrození života. Autobus s folkloristami sa 2. septembra zrútil do 15-metrovej rokliny. Pri nehode zahynuli štyria ľudia. Viac ako tridsať ich hospitalizovali v nemocniciach v okolí Hriňovej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu