Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Krutá smrť nepohodlného svedka: Pred popravou ho uspali

Policajti hľadali pod Strečnom dva dni.
Policajti hľadali pod Strečnom dva dni. (Zdroj: Nový Čas)

ŽILINA - Popravili ho mimoriadne krutým spôsobom. Počas uplynulého víkendu našli v Strečnianskej úžine v jame kostru Štefana G. (†27), ktorý podľa polície obchodoval s alkoholom.

Jeho vrahovia ho ako nepohodlného svedka pred desiatimi rokmi uspali, zastrelili, vyzliekli donaha a zakopali. Podľa polície sa zavraždený Štefan G. pre svoju svedeckú výpoveď stal pre obvineného Františka S. (37) nepohodlným. Ten sa ho spoločne s viacerými osobami koncom roka 1997 rozhodol zbaviť.

Štefana G. vylákali na benzínku v Ružomberku, kde mu dali do piva uspávací prostriedok. Naložili ho do auta a odviezli na poľnú cestu k rieke Váh pri Strečne. „Omámeného ho vytiahli z auta. František S. (37) mu strelil dvakrát do hrudníka a pridal ranu istoty do čela. Telo preniesli o niekoľko metrov ďalej, kde už mali pripravenú vykopanú jamu. Vyzliekli ho donaha a uložili do nej,“ uviedol vyšetrovateľ Dušan Novysedlák.

František S. sa nachádza vo vyšetrovacej väzbe. Je obvinený aj z vraždy expolicajta, ktorého telo hľadali koncom júla pri Vodnom diele Žilina.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu