Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Smrť Simonky (†3) ostáva záhadou: Do prípadu vstúpil generálny prokurátor, kolaps matky!

Tragédia sa stala v tomto dome
Tragédia sa stala v tomto dome (Zdroj: Foto: Google maps)

BRATISLAVA - Slovenskom otriasla záhadná smrť trojročnej Simonky. Podľa prvotných informácií ju našiel v nedeľu ráno jej nevlastný otec ležať na posteli bez známok života. Tragédia je ale zahalená rúškom tajomstva.

Záchranári boli k telíčku privolaní v nedeľu ráno. Dievčatku už, žiaľ, nebolo pomoci. Po prevalení prípadu sa v médiách objavili informácie, že za smrťou nevinného anjelika môže byť jej otčim, ktorý sa len nedávno vrátil z väzenie. Odsedel si trest za týranie blízkej a zverenje osoby. Týral svoju manželku Moniku, s ktorou má 15-ročného syna. Simonka sa narodila, keď bol zavretý. 


Prečítajte si aj:

Tragédia pri Zvolene: Simonku (†3) našli ráno, zomrela za záhadných okolností


Do prípadu vstúpil generálny prokurátor

Okamžite vznikli na verejnosti špekulácie, že dievčatko mohlo zomrieť násilnou smrťou, a to udusením. V dedine totiž muž nepatrí medzi obľúbených. Správa o záhadnej smrti sa dostala do uší aj samotnému generálnemu prokurátorovi Jaromírovi Čižnárovi. Okamžite dal situáciu v rodine preveriť. "Generálny prokurátor Jaromír Čižnár vydal pokyn námestníkovi generálneho prokurátora pre trestný úsek, aby ho informoval o vykonaných úkonoch v predmetnej trestnej veci. Správu o stave konania a vykonaných úkonoch očakáva Generálna prokuratúra SR od Krajskej prokuratúry v Banskej Bystrici v priebehu budúceho týždňa," informovala hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Andrea Predajňová. 

Hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová bezprostredne po záhadnej smrti dievčatka uviedla, že neevidujú v rodine okrem tejto veci žiadne iné trestné oznámenia, či podnety o protiprávnom konaní za posledných 5 rokov. 

Nešťastná mama

Simonkina mama sa po smrti svojej milovanej dcérky psychicky zrútila. Momentálne je aj so synom v krízovom centre pre týrané ženy, odišla od manžela. 

Viac o téme: TragédiaNešťastieSimonka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu