Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž išiel venčiť psíka: Na rovine sa prepadol pod zem!

Muž sa prepadol pri venčení psa pod zem Zobraziť galériu (2)
Muž sa prepadol pri venčení psa pod zem (Zdroj: foto: tv joj)

PIEŠŤANY – Poriadny šok zažil muž, ktorý sa vybral so svojím psíkom na prechádzku. Neďaleko detského ihriska sa pod ním znenazdajky prepadla zem a skončil v hlbokej jame. Neostávalo mu nič iné, iba pustiť vôdzku, aby so sebou nestiahol aj štvornohého miláčika.

Muž venčil svojho psíka, keď sa pod ním odrazu prepadla zem. "Obzrel som sa, pozrel na psa a spravil som krok. Spadol som do jamy," opisuje muž pre TV Joj. Jama je hlboká niekoľko metrov a veľká približne ako vstupná hala do paneláka. "Päťmetrová jama to je, široká, nedalo sa ani zaprieť," povedal o nepríjemných chvíľach.   

Vystrašený muž si musel pomoc privolať sám mobilným telefónom. Nikto ho totiž z jamy nepočul a susedia nezačuli ani zúfalý štekot psa. Okolie jamy momentálne lemuje policajná páska. Zem je na tomto mieste nestabilná.

Muž išiel venčiť psíka:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

"Zavolal som políciu a hasiči ma prišli vytiahnuť," priblížil muž. Policajti miesto zabezpečili páskou a vyrozumeli primátora mesta. 

Obyvatelia neďalekého paneláka majú obavy, pretože podľa nich pred niekoľkými rokmi skončila pod zemou celá detská hojdačka. Tvrdia, že miesto okolo terajšieho prepadliska je celé podmyté.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu