Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Nehoda kamióna pri Veľkých Levároch: D2 uzavretá!

Kamión skončil vo zvodidlách. Zobraziť galériu (4)
Kamión skončil vo zvodidlách. (Zdroj: Odťahovka Jaslovský)

VEĽKÉ LEVÁRE - Na diaľnici D2, približne na úrovni Veľkých Levárov, došlo v smere na Kúty k dopravnej nehode kamióna, ktorý narazil do stredových zvodidiel.

Momentálne je diaľnica v smere na Kúty uzavretá. Informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Jeden jazdný pruh je uzavretý aj v smere do Bratislavy. Na mieste zasahuje 13 hasičov z Bratislavy, Malaciek, Senice so štyrmi kusmi techniky.

FOTO Nehoda kamióna pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Odťahovka Jaslovský)

FOTO Nehoda kamióna pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Odťahovka Jaslovský)

Po nehode kamióna na D2 by v smere do Kútov mali sprejazdniť krajnicu

Na diaľnici D2 neďaleko Veľkých Levárov v smere do Kútov by mali okolo 20.00 h sprejazdniť krajnicu. Oba jazdné pruhy v tomto smere totiž zostali po dnešnej nehode poľského kamióna uzavreté.

Podľa bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej by takýto stav na diaľnici mal potrvať do 24.00 h. "Premávku policajti usmerňujú. Odklon dopravy je zabezpečený cez Malacky, Veľké Leváre, Moravský Svätý Ján a výjazd na Kúty, kde sa vodiči napoja na diaľnicu D2 v smere do Českej republiky," dodala Kurucová.

Kamión na diaľnici D2 narazil do stredových zvodidiel. Farby, ktoré viezol, sa vyliali na vozovku. Vodič z nehody vyviazol bez zranení, dychová skúška požitie alkoholu u neho vylúčila. Pri nehode zasahovali hasiči z Bratislavy, Malaciek a Senice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu