Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Stáli pri ňom anjeli strážni: Šialený autobusár chlapca takmer skolil na priechode!

Chlapec mal obrovské šťastie
Chlapec mal obrovské šťastie (Zdroj: jazdimakodebil.sk)

BRATISLAVA - Šokujúce video, pri ktorom mohol prísť o život malý chlapec, by si zaslúžilo kontaktovať Dopravný podnik mesta Bratislava, pretože šofér autobusu závažne porušil predpisy, keď nezastavil pred priechodom! Treba jazdiť s rezervou, lebo nikdy neviete, kto vám zrazu vybehne pred kapotu!

Autor zverejneného videa na stránke Jazdimakodebil.com komentoval svoj zážitok ako aroganciu najvyššieho zrna, keď videl, že na Saratovskej ulici šofér autobusu nedal prednosť chodcom na priechode. Vyrútil sa na malého chlapca, za ktorých kráčala matka so psom. Hoci psa držala pevne na vôdzke, dieťa si poriadne neustrážila. Keby sa chlapec v poslednej chvíli nezastavil pred rozbehnutým autobusom, deň sa mohol skončiť veľmi tragicky. Autobusár mal totiž pred priechodom zastaviť.

Šialený autobusár

 

Prinášame reakciu DPB : "Dopravný podnik Bratislava obdržal informáciu o tejto situácii už minulý týždeň a okamžite ju riešil ospravedlním. Disponujeme celou nahrávkou, ktorú nám poskytol autor videa. Z nej vyplýva, že vodič pochybil a bude striktne riešený v zmysle platných predpisov DPB. Vzniknutá situácia nás mrzí, vodičov pravidelne školíme a veríme, že obdobná situácia sa nebude opakovať," uviedla Zuzana Vachová, vedúca odboru marketingu a komunikácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu