Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia upozorňuje na víkendové dopravné obmedzenia v tomto kraji

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia, s ktorými je potrebné počítať počas nasledujúcich dní na území Bratislavského kraja.Informovala Karina Považanová z oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ.

Dnes v čase od 21.00 h. do piatku (22. 8.) 21.00 h. musia vodiči počítať s dopravným obmedzením v ľavom jazdnom páse diaľnice D1 nad rondelom Bajkalská ulica. Z dôvodu opravy vozovky Prístavného mosta bude premávka v tomto úseku presmerovaná vždy do voľného jazdného pruhu a riadne vyznačená prenosným dopravným značením. "Vodičov vyzývame, aby pri prejazde týmto úsekom znížili rýchlosť a zvýšili pozornosť," uviedla Považanová.

Ako ďalej informovala, v súvislosti s konaním 6. ročníka cyklomaratónu „Kellys Greenbike Tour 2014“ bude v sobotu (16. 8.) v čase od  7.00 h. do 18.00 h. úplne uzatvorená Kysucká ulica v treťom bratislavskom okrese.

V nedeľu (17. 8.) v čase d 06.00 h do 18.00 h bude z dôvodu nakrúcania filmu uzatvorený Most SNP v smere z Petržalky do centra mesta, priebežne bude umožnený vjazd iba vozidlám MHD. "Obchádzka bude riadne vyznačená prenosným dopravným značením. Na mieste sa bude nachádzať dopravná polícia a v prípade potreby bude premávku regulovať," dodala Považanová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu