Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Mŕtveho muža z lisu vyberali kolegovia!

V jednom z balíkov skončil aj Štefan J. († 62)
V jednom z balíkov skončil aj Štefan J. († 62)

NITRA - Mŕtveho Štefana J. († 62), ktorý v utorok spadol do lisu na starý papier, nevedeli zo zalisovaného balíka papiera vytiahnuť ani privolaní hasiči. Tí podľa očitého svedka majiteľovi firmy odporučili, aby o pomoc požiadal špecializovanú firmu, ktorá by lis dokázala rozobrať. Telo nebohého tak museli zo zlisovaného balíka vyberať jeho kolegovia!

Podľa našich informácií nakoniec lis rozoberali asi do polnoci štyria zamestnanci firmy, ktorým sa roztrieštené a zlisované telo Štefana J. († 62) podarilo vybrať okolo pol jednej po polnoci. Stále sa polemizuje o tom, ako sa nehoda vlastne stala. Náš zdroj tvrdí, že Štefan J. v utorok popoludní hádzal do lisu kopy kartónov. Jeden z nich sa vraj zachytil, tak sa ho pokúsil rukou vtlačiť dnu.

„Stávalo sa to bežne,“ potvrdili nám svedkovia. Štefan J. si pri tom údajne odopol bezpečnostný pás a tak spadol dnu. „Zatiaľ nevieme určiť, či došlo k porušeniu zásad bezpečnosti práce,“ povedal pre Nový čas riaditeľ Inšpektorátu bezpečnosti práce (IBP) Marián Sulík. „Naši inšpektori boli na mieste nehody, vyhodnocujeme okolnosti smrteľného úrazu.“ IBP bude skúmať aj funkčnosť lisu, ktorý bol v prevádzke jeden a pol roka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu